Curling i OS – och i Växjö

os-2018

Curling är en av de stora tv-sporterna under vinter-OS i Sydkorea. Om du blir sugen på att prova så är du välkommen till Växjö Curling Club.

Vi curlar för närvarande i Växjö Lakers träningshall och håller på från kl 18:30 till 20:30 på söndagskvällar. Allt som behövs för att prova på finns i hallen.

Det enda du själv behöver ha med dig är lämplig klädsel. Ett par grövre gymnastikskor med en någorlunda plan sula fungerar bra. I övrigt rekommenderar vi löst sittande kläder, exempelvis underställ och träningsbyxor samt ett par lager tröjor, handskar och mössa.

Vi håller alltså till i den nya träningshallen på Vida Arena. För att hitta dit cyklar eller kör du till den västra parkeringen och går in genom den vänstra glasentrén. Har du några frågor kontakta oss på info@vaxjocurling.se

Hjärtligt välkomna!

Annonser

One response to “Curling i OS – och i Växjö

 1. Christopher Arnold

  Hej!
  Var nyfiken på hur curling funkade och google tog mig till er text.

  Tack för er fina och klara upplägg! Äntligen börjar jag förstå vad jag ser på tv!

  Ville bara påpeka att er liknelsen med pilkastning är inte riktigt passande för att i pilkastning så spelar man mest på de olika ”klockfälten” för att räkna poäng – oftast på trippeltjugo (60) eller dubbeltjugo (40) och sällan på yttre mittpunkten (single bull 25) eller mittpunken (double bull 50) .

  I bågskytte däremot så siktar man verkligen på mittpunkten så om ni vill vara helt korrekta så kanske kan ni göra en liten justering i er text!

  MVH
  Christopher i Göteborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s